24.2.10

Γέμισε δολοφονημένα ζώα ο Φρότζος

Τέσσερα αδέσποτα σκυλιά, μια γάτα και μια κότα είναι τα ζώα που βρέθηκαν δολοφονημένα, από την περασμένη Κυριακή στο δασύλλιο του Φρόντζου, από φόλες που έριξαν άγνωστοι.Ολόκληρη η περιοχή είναι γεμάτη με φόλες από την προηγούμενη βδομάδα, ενώ ο αριθμός των ψόφιων ζώων που βρίσκουν οι κάτοικοι της περιοχής αυξάνεται καθημερινά. Καθώς φαίνεται, η απορία συμπολιτών για την αποτελεσματικότητα της φόλας μέσα σε… σοκολατάκια, που ανάφεραν κάποιοι μάλιστα παρουσία αστυνομικών, σε προηγούμενο περιστατικό που έγινε πριν από δύο βδομάδες, τελικά λύθηκε! Οι κάτοικοι ύστερα από τα γεγονότα που έχουν συμβεί τις προηγούμενες μέρες είναι αγανακτισμένοι, τόσο από το γεγονός και την απανθρωπιά των δραστών, όσο και από την αδιαφορία των τοπικών αρχών και της αστυνομίας για μια σειρά παρόμοιων γεγονότων. Στις 5 Φεβρουαρίου στο ίδιο σημείο είχαν εκτυλιχθεί σκηνές απείρου κάλους όταν οι κάτοικοι της περιοχής κατήγγειλαν συγκεκριμένο άνθρωπο ότι κακομεταχειρίζεται τα σκυλιά. Στο επεισόδιο μάλιστα βρέθηκε και αστυνομική δύναμη που αποχώρισε άπραγη. Είκοσι μέρες μετά, ο Φρόντζος γέμισε με νεκρά ζώα από φόλες.
Οι περιοίκοι δηλώνουν ότι «θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους» για την αντιμετώπιση αυτών των κρουσμάτων. «Ο κόμπος έφτασε στο χτένι» λέει κάτοικος της περιοχής στον «Η.Α.» και συνεχίζει: «Είμαστε μόνοι μας και οι τοπικές αρχές κυριολεκτικά μας έχουν γυρίσει την πλάτη».

Είναι ντροπή για κάποιον που θέλει να λέγεται Άνθρωπος να αδιαφορεί για αυτού του είδους τα εγκλήματα. Αίσχος λοιπόν στις αρχές τοπικές και μη που ενδιαφέρονται να κάνουν έρευνες σε γραφεία νόμιμων πολιτικών κομμάτων και αφήνουν ατιμώρητους δολοφόνους αθώων ζώων.