20.8.08

Νερό - Η ΑΠΕΙΛΗ

Εδώ και ένα μήνα περίπου στην Αργολίδα οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν ένα σοβαρότατο πρόβλημα που προκάλεσε η ανευθυνότητα και η ανικανότητα τόσο των τοπικών αρχών όσο και των ίδιων των πολιτών μιας και καμία κίνηση δεν έχει γίνει ακόμα και ούτε ένας δεν έχει ξεσηκωθεί μπροστά στην ολοφάνερη καταστροφή.
Οι πηγές ύδρευσης που χρησιμοποιούσε τόσα χρόνια ο νομός της Αργολίδας καταστράφηκαν ολοσχερώς. Και αυτό προήλθε με την φαεινή ιδέα των τοπικών αρχών να ενώσουν τις πηγές με τo ακάθαρτο θαλασσινό νερό του Ανάβαλου, «έργο» για το οποίο υπήρξε και χρηματοδότηση .
Αποτέλεσμα αυτής της κίνησης ήταν να χριστεί ακατάλληλο όχι μόνο για πόση το νερό αλλά και για γενική χρήση.
Επίσης πριν λίγο καιρό τα μεγάφωνα των πόλεων ενημέρωσαν πως το νερό είναι κατάλληλο και πως η διακοπή του οφειλόταν σε έργα της Δ.Ε.Η η οποία με τη σειρά της έλεγε πως δεν εκτελούνται έργα και συνέχιζαν το παραμυθάκι εις βάρος του, κοιμισμένου τελικά, λαού.
Κανείς δεν έχει καταδικαστεί γι αυτό το κακούργημα ενώ πολλοί συμπολίτες μας έχουν βρεθεί στο νοσοκομείο λόγω του μολυσμένου νερού.
Θα μας κάνουν να πούμε το νερό νεράκι, θα παίρνουν χρηματοδοτήσεις , θα μας δηλητηριάζουν και θα μας ζητάνε και την ψήφο μας από πάνω!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ –ΑΣ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ

ΠΥΡΗΝΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ