19.2.11

"Μυστηριωδώς" εξαφανίζονται τα αδέσποτα

Αυξάνονται όλο και περισσότερα τα κρούσματα αρπαγής και εξόντωσης αδέσποτων ζώων στο κέντρο της Αθήνας.
Κάτοικοι της περιοχής των Αμπελοκήπων και της Κυψέλης, ισχυρίστηκαν ότι είδαν με τα ίδια τους τα μάτια από τα καταστήματα εργασίας τους, λαθρομετανάστες να αρπάζουν αδέσποτα σκυλιά και γατιά ομαδικώς, να τα βάζουν σαν αντικείμενα σε σακίδια και στην συνέχεια να φεύγουν τρέχοντας.
Άλλοι κάτοικοι των ίδιων περιοχών βεβαιώνουν ότι τον τελευταίο 1 μήνα έχουν εξαφανιστεί χωρίς υπερβολή ΟΛΑ τα αδέσποτα των περιοχών αυτών.
Οι φιλήσυχοι λαθρομετανάστες, αυτοί οι παράνομοι εισβολείς δεν σέβονται τίποτα και κανέναν. Κάποιοι «ανθρωπιστές & φιλόζωοι» θα πούνε ότι δεν έχουν να φάνε, ότι ζούνε κάτω από αντίξοες συνθήκες και ότι αυτός είναι ο λόγος που τα κάνουν αυτά.
Δεν φταίνε όμως σε καμία περίπτωση ούτε τα αδέσποτα αλλά ούτε και τα κατοικίδια ζώα που επίσης κλέβουν για να φάνε.
Όλες οι δήθεν φιλοζωικές οργανώσεις, τα σωματεία και οι σύλλογοι, όλοι ψευτοκουλτουριάρηδες και αριστεριστές αλλά πολύ περισσότερο ΔΗΘΕΝ φιλόζωοι δεν παίρνουν καμία απολύτως πρωτοβουλία παρά μόνο τάσσονται στον πλευρό των λαθρομεταναστών και όχι των αδέσποτων.
Ίδια κρούσματα παρατηρήθηκαν και στις περιοχές: Σπάτα, Αρτέμιδα καθώς εξαφανίζονται από τα πάρκα μυστηριωδώς και πολλά περιστέρια.