18.1.11

Δολοφονία κατοικίδιων...

Ελβετία... μία χώρα, η οποία αποτελεί το πρότυπο κάθε άλλης κυβέρνησης, αφού το καπιταλιστικό όνειρο ζει και βασιλεύει. Αποτελεί την Ιθάκη όλων των διεφθαρμένων πολιτικών, επιχειρηματιών που θέλουν να ξεπλύνουν “μαύρο χρήμα” και όλων των νταβατζήδων της σύγχρονης κοινωνίας, που ασφαλίζουν τα λεφτά τους στις Ελβετικές τράπεζες για να "ξεγελάσουν" το σύστημα. Βέβαια, όλο αυτό γίνεται για τα μάτια του απλού κόσμου, το σύστημα είναι αυτοί, αυτοί ελέγχουν τα πάντα και αυτοί είναι και οι βασικοί μας εχθροί! Όμως, η Ελβετία αποτελεί όνειρο και προορισμό πολλών απλών ανθρώπων που θέλουν να ζήσουν εκεί, λόγω της χαμηλής φορολογίας που υπάρχει. Άλλωστε πολλοί οικονομολόγοι χαρακτηρίζουν τη χώρα αυτή σαν έναν “φορολογικό παράδεισο”.

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησε μία είδηση που έχει προκαλέσει σάλο στον εγχώριο και παγκόσμιο Τύπο. Στην Ελβετία το 1904 ψηφίστηκε ένας νόμος, σύμφωνα με τον οποίο θα θανατώνονται τα κατοικίδια των ανθρώπων που δεν πληρώνουν τους φόρους που τους αντιστοιχούν για την κατοχή κατοικιδίου. Αυτός ο νόμος, παρόλο που τυπικά ισχύει, δεν εφαρμόστηκε ποτέ... τουλάχιστον όχι μέχρι σήμερα. Ο Δήμος του Ρέκονβιλ ζήτησε να εφαρμοστεί πραγματικά γιατί η πλειοψηφία των κατοίκων δεν πληρώνει τη φορολογία που τους αντιστοιχεί. Μετά βέβαια έσπευσαν οι επιτελείς του Δημάρχου, σε μία κατάσταση πανικού, να πουν ότι το είπε για πλάκα “για να ωθήσει τους κατοίκους να πληρώσουν”.

Μία χώρα που έχει δώσει τεράστια βάση στην οικονομική οργάνωση της κοινωνίας και έχει ισοπεδώσει κάποιες βασικές Αξίες που ακολουθούν την ανθρώπινη Φύση από την απαρχή της. Έχουν φτάσει σε σημείο να θέλουν να σκοτώσουν κάποια αθώα πλάσματα, για κάτι που ούτε θα μπορούσαν να επηρεάσουν με τις πράξεις τους, ούτε φταίνε. Επίσης, καταδικαστέο είναι και το γεγονός ότι επιβαρύνεται ο οποιοσδήποτε επιθυμεί να προσφέρει τη φροντίδα του σε κάποιο ζώο με χρηματικό αντίτιμο.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει ξεκάθαρες θέσεις για τα όλα τα ζώα, κατοικίδια και αδέσποτα. Είναι μέρος της Ιδεολογίας μας η ευαισθησία πάνω σε αυτό το θέμα και η προστασία των ζώων αποτελεί προτεραιότητά για εμάς.