1.12.09

Είμαστε με τα καλά μας;

Ολλανδοί επιστήμονες κατάφεραν να παράγουν χοιρινό κρέας μέσω… εργαστηρίου, και δηλώνουν ότι σκοπεύουν να το βελτιώσουν, ώστε κάποια στιγμή να προωθηθεί στην αγορά προς πώληση!!
Η επιστημονική έρευνα και η «δίψα» για εξέλιξη βεβαίως δεν αρκούν για να στηρίξουν τέτοια επιχειρήματα. Πίσω από το όλο ανατριχιαστικό αυτό σχέδιο βρίσκεται η ολλανδική κυβέρνηση σε συνεργασία με μια μεγάλη εμπορική εταιρία. Μάλιστα, στόχος τους είναι να τρώμε εργαστηριακό κρέας σε πέντε έτη από τώρα.
Για άλλη μια φορά βλέπουμε μια εναρμονισμένη σύμπλευση του σύγχρονου εξουσιαστή που ονομάζεται Καπιταλισμός και του σύγχρονου διάσημου που λέγεται Aνθρωπισμός κι αυτό εξηγείται παρακάτω: στα άλλοθι των εταιριών και των κυβερνήσεων που ωφελούνται από ένα τέτοια ασύλληπτο σχέδιο, είναι «…να μην υποφέρουν τα ζώα στα σφαγεία» (!!!), λες και τα δισεκατομμύρια των οργανισμών, που επί δισεκατομμύρια έτη περπατάνε και ορίζουν την ζωή σε αυτόν τον πλανήτη, δεν «υποφέρουν» καθώς ο ένας τρώει τον άλλο ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ για την επιβίωσή του. Θα έρθουν λοιπόν κάποιοι κύριοι, στο βωμό του κέρδους, και με επιχειρήματα που… συγκινούν κατίνες και ανδρείκελα, να εναντιωθούν στην φύση και να θέσουν σε κίνδυνο την ύπαρξή μας, ακριβώς επειδή ο κόσμος έχει χάσει τον δρόμο του, κι η ανθρωπότητα είναι ένα ακυβέρνητο καράβι.

Περισσότερα σε σχετικό άρθρο στο φύλλο της εφημερίδας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που θα κυκλοφορήσει την επόμενη Τετάρτη.