26.10.08

Κυκλοφόρησε το 1ο τεύχος Οικολογία και Δράση

Η περιβαλλοντική καταστροφή κατά τις τελευταίες δεκαετίες έχει φτάσει στο απροχώρητο. Βρισκόμαστε πλέον στο σημείο που πρέπει να παρθεί η σημαντική απόφαση αλλαγής πλεύσης μα όπως όλα δείχνουν οι εξουσιαστές μας θα συνεχίσουν ακάθεκτοι την καταστροφική πορεία που χάραξαν. Είναι καιρός για όλους τους Εθνικιστές να δράσουν ενάντια σε όσους έχουν βαλθεί να εξαλείψουν κάθε ελπίδα για μελλοντική σωτηρία της Ελληνικής Φύσης.
Ως Οικολογικά σκεπτόμενοι Εθνικιστές ξεκινήσαμε αυτό το περιοδικό σε μια προσπάθεια να ενισχύσουμε τη διάδοση και τη διαφύλαξη μιας αναπόσπαστης πτυχής της Ιδεολογίας μας.
Όπως γράφει ο Ernst Lehmann: «Αυτό είναι το θεμελιώδες στοιχείο των βιολογικών στόχων της εποχής μας.[...] Αυτή η προσπάθεια προς τη συνεκτικότητα με το σύνολο της ζωής, με τη φύση την ίδια, φύση μέσα στην οποία γεννιόμαστε, αυτή είναι η βαθύτερη έννοια και η αληθινή ουσία της Εθνικοσοσιαλιστικής σκέψης.»
Όπως τότε,έτσι και σήμερα αυτοί πρέπει να είναι οι στόχοι κάθε συνειδητοποιημένου Εθνικιστή. Αυτος πρέπει να είναι ο Αγώνας μας.
Αγώνας για τον Φυλετικό Ανθρωπισμό και την Οικολογική Συνείδηση.
Περιεχόμενα
Η γέννηση της Οικολογίας και η Εθνικιστική Ιδέα
Γενετική μηχανική,όταν ο άνθρωπος παίζει τον Θεό
Διαμαρτυρία στον Καύκασο
“Βιοδιασπώμενες” πλαστικές σακούλες
Γιατί είμαστε οικολόγοι;
Αετός ο Μέγας-Χρυσαετός
Έκτρωση, έγκλημα εναντίον της Φυλής
Το εμπόριο γούνας
Ο Πηνειός πεθαίνει
Ο Φυλετισμός στον καιρό της παγκοσμιοποίησης