2.1.12

Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ

Το ειδεχθές έγκλημα του Αλβανού δολοφόνου ανυπεράσπιστων αδέσποτων σοκάρει με την πρωτοφανή αγριότητα του. Βάσει μαρτυριών, ο 55χρονος Αλβανός και ο Έλληνας εργοδότης του, με την πρόφαση ότι τα αδέσποτα σκυλιά ενοχλούν την κότα του, είχαν αποπειραθεί να τα σκοτώσουν πολλάκις στο παρελθόν. Τα δολοφονικά τους ένστικτα ξεκίνησαν πριν έναν μήνα με την ρίψη φόλας, αλλά οι γείτονες πρόλαβαν να τα σώσουν, στην συνέχεια, ξαναπροσπάθησαν να τα σκοτώσουν με οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας και μαρτυρικό τρόπο. Ο Αλβανός δελεάζοντας τα με σκυλοτροφή τα απομόνωσε στο οικόπεδο και άρχισε να τα βαράει με βαριοπούλα στο κεφάλι, στο σώμα και στα άκρα. Τα απροστάτευτα αθώα μουσούδια, ο Ρήγας και ο Δούκας, αιμόφυρτα ούρλιαζαν για βοήθεια... εξακολουθούσαν να μην είχαν χάσει την αγάπη τους στους ανθρώπους και ήλπιζαν ότι θα τα σώσουν… Οι κάτοικοι μαζεύτηκαν και φώναζαν στο κτήνος να σταματήσει, αλλά ήρθαν και οι ίδιοι αντιμέτωποι με την λυσσαλέα μανία του. Ο υπάνθρωπος βασανιστής τους απείλησε με περίσσιο θράσος ότι θα πάθουν και αυτοί τα ίδια, τότε ο Ρήγας, αν και χτυπημένος, προσπάθησε να ορθώσει το ανάστημα του για χάρη των κατοίκων, που τον αγαπάνε, και τότε ο Αλβανός του δίνει το χαριστικό χτύπημα με την βαριοπούλα στο κεφάλι… Ο Ρήγας δεν άργησε να βρεθεί πεταμένος σαν σκουπίδι σε μία σακούλα σκουπιδιών με ανοιγμένο κρανίο…
Στις 26 Δεκεμβρίου, εκδικαζόταν η πρωτοφανής αγριότητα του Αλβανού, ο οποίος είχε την στήριξη του Έλληνα εργοδότη του, του οποίου η ανηψιά ήταν συνήγορος του δολοφόνου. Τα φιλοζωικά σωματεία έδωσαν δυναμικό παρόν, αλλά αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να συνετιστούν οι Αλβανοί, έστω και για το «θεαθήναι». Αν και η οργή ξεχείλιζε, οι συγγενείς του Αλβανού κάνοντας επίδειξη ισχύος μέσα σε ξένος κράτος, επιτέθηκαν σε έναν δημοσιογράφο, και στην συνέχεια, μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, η ίδια η κόρη του κτήνους έβγαζε φωτογραφίες τους φιλόζωους. Εξάλλου, ο δολοφόνος είχε ενημερώσει μέσω απειλών ότι θα το «πληρώσουν» όσοι καταθέσουν εναντίον του… Τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ καθ’ όλη την εκδίκαση προστάτευαν το κτήνος και την οικογένεια του, η οποία επιδείκνυε πρωτοφανές θράσος, έχοντας την κάλυψη του κράτους. Με την δικαιολογία της γνωστής διεύθυνσης διαμονής, η αίτηση του Αλβανού κτήνους για αναβολή δίκης έγινε δεκτή, παρέχοντας του την ελευθερία του, ακόμη και την ενδεχόμενη υλοποίηση των απειλών του κατά των φιλόζωων. Κατόπιν, έχει στην διάθεση του άπλετο χρόνο για να σχεδιάσει την απόδραση του από την χώρα μας και να μείνει ατιμώρητος για την βάναυση πράξη του.
Στην έξοδο του, προστατευμένος από 2-3 διμοιρίες των ΜΑΤ, από την οργή των φιλόζωων, που τον προπηλάκισαν, φυγαδεύτηκε με κουκούλα, ώστε να μην καταγραφεί το πρόσωπο του… μόνο η Αλβανίδα κόρη του έχει εξάλλου το προνόμιο να φωτογραφίζει πρόσωπα και εν τέλει, να φεύγει άνευ συνεπειών… Οι συγγενείς του Αλβανού δράστη, ωστόσο, όταν σταμάτησαν να είναι υπό την συνοδεία των ΜΑΤ τράπηκαν σε φυγή, για να γλιτώσουν από την δικαιολογημένη οργή των φιλόζωων. Παρ’ όλα αυτά, ένας Αλβανός συγγενής του δράστη δεν δίστασε να επιτεθεί φραστικά σε μία γυναίκα φιλόζωο, δεν στάθηκε όμως τυχερός να παραμείνει αλώβητος, γιατί προασπίστηκαν τα δίκαια της, μέλη της οικολογικής παρέμβασης «Πράσινη Πτέρυγα» του Λαϊκού Συνδέσμου. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής, απέδειξαν τα φιλοζωικά τους συναισθήματα, παρευρισκόμενοι στα δικαστήρια της Ευελπίδων, χωρίς κομματική ταυτότητα, χωρίς μπλούζες και διακριτικά, και κρατώντας χαμηλό προφίλ. Παρ’ όλα αυτά, η παρουσία τους έγινε γρήγορα αισθητή και έτυχαν θερμής υποδοχής.
Ενώ δύο αθώες ψυχές αργοπεθαίνουν, και οι δολοφόνοι παραμένουν ατιμώρητοι, «καλοθελητές» αριστερών οργανώσεων, ασκούν μία αδικαιολόγητη προπαγάνδα εις βάρος των παρευρισκομένων μελών της Χρυσής Αυγής, για δήθεν φιλοδοξίες καλλιέργειας ενός κλίματος ξενοφοβίας και ρατσισμού. Σε αυτό το σημείο, αξίζει να τονιστεί η χρήση της λέξης «δολοφόνοι», διότι για εμάς εκτός από τον Αλβανό φονιά, δολοφόνος έστω και έμμεσος, είναι και ο Έλληνας εργοδότης του, που αξίζει την τριπλάσια τιμωρία από τον δράστη, αλλά και το ανθελληνικό κράτος θεωρείται συνεργός αυτού του εγκλήματος, αφού παρέχει προστασία στον δολοφόνο, τον οποίο αφήνει ελεύθερο και επίσης, εγκαταλείπει στο έλεος του τα αδέσποτα ζωάκια, καθώς και τους φιλόζωους. Η ξενοφοβία είναι μια απάτη, ας κοιτάξουμε την κατάσταση κατάματα, ο άμεσος δράστης είναι Αλβανός, είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι, ο έμμεσος είναι ο Έλληνας εργοδότης του , και συνεργός το κράτος.
Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει αναβληθεί για τις 9 Ιανουαρίου 2012, όσοι πιστοί, ας προσέλθουν. Χώρος όμως για προπαγάνδα κατά ημών περί δήθεν ρατσισμού, ή για ενδεχόμενες βλέψεις για τυχόν «μπραβιλίκια» με την κάλυψη του κινήματος, δεν υπάρχει. Οι θέσεις μας είναι ξεκάθαρες: - Μετατροπή του νόμου περί βασανισμού σε κακούργημα! Όχι χρηματικές ποινές, -Εξοντωτικές ποινές σε όποιον εγκαταλείπει ή βασανίζει ένα ζώο. -Πλήρης προστασία στα αδέσποτα. -Όχι στο εμπόριο ψυχών από τα PET SHOPS.