14.4.10

"Κρίση" στους τρομοκράτες - "κρίση" και στους πολιτικούς

Στην Θεσσαλονική σήμερα το μεσημέρι τοποθετήθηκαν γκαζάκια στις εισόδους των γραφείων του Βελόπουλου, της Ράπτη, των Οικολόγων Πράσινων και του... Νίκου Γκάλη. Ουδείς γνωρίζει τους λόγους που οδήγησαν τους - αναρχικούς πιθανότατα - να βάλουν γκαζάκια μέχρι και στον Γκάλη (!!!), το συμπέρασμα πάντως είναι ότι η παρακρατική τρομοκρατία έχει... πτωχεύσει σε μέλη και μεθόδους μετά τις τελευταίες συλλήψεις των αντιεξουσιαστών τρομοκρατών, κι από τις βόμβες επέστρεψαν στα γκαζάκια.

Μετά λοιπόν την οικονομική κρίση, έχουμε την κρίση στον χώρο της τρομοκρατίας αλλά όχι μόνο. Οι "προοδευτικοί", ανεξαρτήτως πολιτικού φόντου, βλέποντας τα ιδεολογικά τους τέκνα να τα κάνουν μαντάρα, τείνουν σε δηλώσεις που πλέον είναι βέβαιο ότι παραπέμπουν σε άσχημες ψυχολογικές καταστάσεις (όπως λέμε: "πάει αυτός, έπαθε κρίση"). Επί της ουσίας λοιπόν, ας δούμε τι δήλωσαν οι Οικολόγοι Πράσινοι πριν από λίγη ώρα:

"...η επίθεση αυτή φέρνει τους εμπνευστές της στο ίδιο στρατόπεδο με όσους ενοχλούνται από τη διαδρομή των Οικολόγων Πράσινων στη Θεσσαλονίκη: τα οικοπεδικά συμφέροντα, τους εθνικιστικούς κύκλους που τρώνε τις σάρκες της χώρας, τους μηχανισμούς της «σκοτεινής πλευράς» της πόλης. Περιστατικά όπως το σημερινό, κάνουν ακόμη εντονότερη τη δέσμευσή μας στην αρχή της Μη Βίας, μόνη ικανή να αμφισβητήσει ένα χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα..."
.
"...Οι εθνικιστικοί κύκλοι τρώνε τις σάρκες της χώρας..." σύμφωνα με τους Οικολόγους Πράσινους.

Η Φύση, που θεωρητικά υπερασπίζονται τα στελέχη αυτού του κόμματος, κάνει συχνά και λάθη που είναι τραγικά, δυστυχώς...