14.5.07

H Δημοκρατία καταδικάζει αθώα πλάσματα σε ισόβιο βασανισμό.

Άρθρο του καθηγητή Dr. Jacqes Bauge-Prevost (N.M.D.) μέλος του Ινστιτούτου Ψυχοσωματικών, Βιολογικών και Φυλετικών Επιστημών, δημοσιευμένο το 1985 σε γαλλικό επιστημονικό περιοδικό. Θίγει προβλήματα του ανθρώπινου εκφυλισμού και προτείνει συγκεκριμένα μέτρα Βιοπολιτικής.
ΒΙΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΓΟΝΙΚΗ
Κάθε ημέρα σε κάθε γωνία της γης, σε κάθε κοινωνικοοικονομικό επίπεδο, έρχονται στη ζωή, όντα απροσάρμοστα και ανίκανα για τον αγώνα της επιβιώσεως, προορισμένα να υποφέρουν χωρίς καμμία ελπίδα σωτηρίας. Το αποτέλεσμα του γεγονότος αυτού είναι να εμφανίζονται άτομα υποχρεωμένα εκ των πραγμάτων σε μία αρνητική διαβίωση, τα οποία αποτελούν συγχρόνως ένα βαρύτατο συναισθηματικό και οικονομικό φορτίο για την οικογένειά τους και την κοινωνία. Τα περισσότερα είναι προϊόντα κληρονομικών παθήσεων. Κάθε χρόνο τα θύματα αυτά της επιπολαιότητος γονέων και κοινωνίας πληθαίνουν, χάρις στην επίσημη ιατρική επιστήμη, η οποία λόγω της ποδηγετήσεώς της από μία ομάδα μανιακών υποχονδρίων, προστατεύει κάθε ελαττωματικό πλάσμα, που σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η φύσις θα το είχε καταδικάσει σε θάνατο.
Δεν είναι, λοιπόν, καθόλου περίεργο το γεγονός ότι τίποτε ή σχεδόν τίποτε δεν έχει γίνει από τα λεγόμενα "δημοκρατικά" καθεστώτα για να αποτραπεί η μεσαιωνική αυτή εγκληματικότης της κοινωνίας, η οποία καταδικάζει σε ισόβιο βασανισμό πλάσματα αθώα, που το μόνο τους ελάττωμα έγκειται στα βεβαρημένα κληρονομικώς γονίδιά τους, ενώ από την άλλη πλευρά καταβάλλονται τεράστιες προσπάθειες για την γενετική και επομένως ποιοτική βελτίωση των δημητριακών, των βοοειδών, των κυνοειδών, των ιπποειδών και άλλων ειδών του φυτικού και ζωικού βασιλείου. Στην πραγματικότητα οι "δημοκρατίες" διαχωρίζουν το ανθρώπινο είδος από κάθε δυνατή επαφή του με την ιεραρχία της Φύσεως. Η "δημοκρατία" ενώνει με υποκρισία και ανευθυνότητα τους ανθρώπους χάριν συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων και τους απομονώνει όταν η έννοια του συμφέροντος παύει να υφίσταται ή όταν δεν εκπληρούνται οι αρχικές τους προσδοκίες.
Αυτό ακριβώς το φαινόμενο κυριαρχεί στην εποχή μας στον δυτικό κόσμο (πού εδώ και αιώνες αντιπροσωπεύει την ισχυρότερη δημιουργική δύναμη της ανθρωπότητος) και συμβαδίζει με μία εγκληματική ηλιθιότητα, η οποία ευρίσκεται σε φάση πλήρους εξελίξεως. Η λευκή φυλή ώφειλε το προβάδισμά της στην υπεροχή της και την ανωτερότητα της ευφυΐας της. Σήμερα προσπαθεί να συντηρήσει τον μύθο της κυριαρχίας της μέσω του βιολογικού εκφυλισμού, μιας επιπλάστου μάζης μετριοτήτων, των μαζικών νευρασθενειών και της ανηθικότητος του ατόμου.Πιστεύουμε πως οι μεταβολές που προκαλεί ο σύγχρονος άνθρωπος στο φυσικό και πνευματικό του περιβάλλον υπερβαίνουν κατά πολύ τις άμεσες ανάγκες του και δυστυχώς ακολουθεί την αυτή νοοτροπία στον πολύτιμο τομέα της υγιεινής όπου ενεδρεύουν oι κίνδυνοι της παραφροσύνης και του διαβρωτικού εκφυλισμού. Στην πραγματικότητα απειλεί το κληρονομικό υπόστρωμα της λευκής φυλής. Συχνά oι επίσημοι νόμοι απορρίπτουν την εφαρμογή της ποινής του θανάτου, αλλά όλοι γνωρίζουμε πως ο εκφυλισμός του αίματος, η γέννησις ελαττωματικών πλασμάτων και η δημιουργία τεράτων είναι εγκλήματα χειρότερα από τον φόνο. Η επίκλησις οικονομικών και τεχνικών συμφερόντων που δικαιολογούν αυτού του τύπου την "πρόοδο" δεν μπορεί ποτέ να συγκριθεί με το συμφέρον της φυλετικής μας καθαρότητος, από την οποίαν πηγάζουν οι φυσικές, ηθικές και διανοητικές επιτυχίες του λευκού ανθρώπου (πού έφθασε στο ανώτερο σημείο της κλίμακας των ανθρωπίνων φυλών) και από την οποίαν εξαρτώνται και οι αποτυχίες του. Αυτή η ιεράρχησις των φυλών, η οποία δεν θα έπρεπε ποτέ να γίνει αίτιο αλλαζονείας του λευκού ανθρώπου, αποτελεί αντιθέτως ένα βαρύτατο φορτίο και μία σωρεία σοβαροτάτων ευθυνών, που προέρχονται από τα καθήκοντα που επιβάλλει πάντοτε η ανωτερότης.Καμμία ανθρωπιστική μεταβολή δεν γνωρίζει τον τρόπο αντιμετωπίσεως των προϊόντων του εκφυλισμού, που απαιτούν εντόνους και συνεχείς αγώνες. Εκεί όπου δεν κυριαρχούν οι αναταραχές και οι συμπλοκές με την αστυνομία, κυριαρχούν η σεξουαλική ομοφυλοφιλία, οι εκφυλισμένοι γάμοι, η φυλετική επιμειξία, ο άγριος καταναλωτισμός, η ρύπανσις του περιβάλλοντος και ο συνεχής αναβρασμός εκατομμυρίων δυστυχισμένων ανθρώπων που ζουν εγκλωβισμένοι σε μία τρομακτικού μεγέθους παγίδα θανάτου. Σ' αυτό ακριβώς το πεδίο διεξάγεται ένας συνεχής αγών, που η λήξις του θα σημάνει την σωτηρία ή τον θάνατο της φυλής μας.Παρά τις εξαιρετικώς δυσμενείς συνθήκες διατηρούμε σοβαρές ελπίδες. Το Ινστιτούτο Ψυχοσωματικών, Βιολογικών και Φυλετικών Επιστημών, συνεχίζει εδώ και πέντε χρόνια, το έργο του μεγάλου βιολόγου Alexis Carrel. Συντείνει στην εξέλιξη και βελτίωση των ευρημάτων του, εξασκώντας μία αυξανόμενη επιρροή στον δυτικό κόσμο. Το Ινστιτούτο, λοιπόν. προτείνει τα ακόλουθα οικογενειακά και κοινωνικά μέτρα για την προστασία και φροντίδα του ανθρωπίνου είδους:
Ι. Η απόφασις να προσφέρει κανείς ζωή σ' ένα πλάσμα συνοδεύεται από σοβαρότατες ευθύνες οι οποίες δυστυχώς υπερβαίνουν τα μέτρα αντιλήψεως των ανθρώπων της εποχής μας. Έχουμε ανάγκη νόμων που να απογορεύουν τους γάμους έως ότου οι ενδιαφερόμενοι διδαχθούν, κατανοήσουν και επιθυμούν με ειλικρίνεια τις κανονικές απαιτήσεις που συνεπάγονται του γάμου.
ΙΙ. Η προληπτική ευγονική οφείλει να γίνει υποχρεωτική μέσω της μελέτης και της πρακτικής επί των συνθηκών διαβιώσεως που καθιστούν ευκολώτερη την εγκυμοσύνη και τον τοκετό.
ΙΙΙ. Η προγαμιαία ιατρική εξέτασις απέχει πολύ από του να συνιστά επίθεση εναντίον των ατομικών ελευθεριών. Αντιθέτως αποτελεί πράξη προστασίας και δικαίου για το άτομο και την κοινωνία καθώς προλαμβάνει γάμους με καταστροφικά αποτελέσματα.
IV. Τα κληρονομικώς βεβαρημένα άτομα όπως οι παρανοϊκοί, οι πνευματικώς καθυστερημένοι, οι σχιζοφρενείς, οι επιληπτικοί, οι φορείς μεταλλαχθέντων γονιδίων, οι αθεράπευτοι αλκοολικοί, οι προχωρημένοι τοξικομανείς και άλλοι, θα πρέπει να υποβάλλωνται σε στείρωση.
V. Η φυσική επιλογή, η στείρωσις και η ευθανασία είναι ορθές εφ' όσον συνδυάζουν σοβαρές νομικές εγγυήσεις, υπεύθυνο ιατρικό έλεγχο και βιολογικώς ηθική βάση.
VI. Το σεξουαλικό πρόβλημα μελετάται συχνά υπό το πρίσμα της παθολογίας με αποτέλεσμα οι περισσότεροι ειδικοί να είναι ανίκανοι να διαχωρίσουν το ηθικό από το παθολογικό στοιχείο. Οι σεξουαλικές σχέσεις οφείλουν να ακολουθούν τα ενστικτώδη ανακλαστικά του ανθρώπου. Η υγιής και δημιουργική εκδήλωσις του σεξουαλικού ενστίκτου είναι αναγκαία.
VII. Η ευγονική τάσις, που θεωρεί το μητρικό ένστικτο σαν ένστικτο προς αποφυγήν, αποτελεί πρόκληση στην φύση και παραλογισμό. Κάθε γυναίκα που εκπληρεί αυτή της την φυσική υποχρέωση δεν θα πρέπει να υποφέρει από σύμπλεγμα κατωτερότητος. Αντιθέτως η δύναμις των γυναικών σε μία υγιή κοινωνία προέρχεται από την συνέχεια και συντήρηση αυτών των ευγενών ενστίκτων.
VIII. Οι κοπέλες οφείλουν να διδάσκωνται, από την στιγμή που εισέρχονται στο σχολείο, τους κινδύνους που διατρέχουν από ορισμένους καταστροφικούς παράγοντες όπως την αλόγιστο επιθυμία του χρήματος, την ανθυγιεινή διατροφή, την δηλητηρίαση της πνευματικότητος από τα μαζικά μέσα ενημερώσεως και τη απρόσωπο διαφημιστική προβολή, την φαρμακοθεραπεία, τους εμβολιασμούς, τις ακτινογραφίες, το δηλητηριασμένο νερό, την ηχορύπανση και ούτω καθ' εξής.
ΙΧ. Είναι εγκληματικό να στερείται το βρέφος, για λόγους ανέσεως, το γάλα της μητέρας του, καθώς αποτελεί και για τους δύο το καλύτερο μέσον για την μετάβαση στην φυσιολογική κατάστασή τους.
Χ. Ο έλεγχος των γεννήσεων δεν αποτελεί πρόβλημα της χημείας, αλλά της βιολογίας και της ευγονικής. Οι διαταραχές του γενετικού μηχανισμού, οδηγούν την γυναίκα σε ψυχοσωματικές ανωμαλίες. Ο άνδρας οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της συλλήψεως. Θα πρέπει να διδάσκεται υποχρεωτικώς τις συνέπειές της.
ΧΙ. Είναι αναγκαίο να εξαγνίσουμε την λευκή φυλή από την ρυπαρότητα του συγχρόνου ψευδοπολιτισμού και να επιχειρήσουμε την οικοδόμηση μιας νέας κοινωνίας βάσει των νόμων της Ψυχοσωματικής Φυσικής Υγιεινής ή Ευβιοτικής.Αυτά τα μέτρα θα πρέπει να προωθηθούν με επιδεξιότητα από την Πολιτεία. Η Βιοπολιτική αποτελεί ίσως τον ακρογωνιαίο λίθο του μέλλοντος.
Dr. J. Bauge-Prevost N.M.D.

Ο μεγαλύτερος φυσικός μας πλούτος είναι η Φυλή μας

Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς μας γιατί ενώ το λεγόμενο οικολογικό κίνημα παγκοσμίως κηρύσσει «μετά μανίας» την ανάγκη για τήρηση των φυσικών νόμων που αφορούν την χλωρίδα και την πανίδα του πλανήτη, αποφεύγει οφθαλμοφανέστατα να πει το ίδιο και για τον άνθρωπο; Λοιπόν αυτό δεν είναι υποκρισία. Είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για το ποιος νοιάζεται πραγματικά για το περιβάλλον και ποιος είναι το προβεβλημένο πιόνι του παγκόσμιου κυρίαρχου διεθνιστικού συστήματος.Οι νόμοι επιλογής, βελτίωσης και διατήρησης που προσπαθούμε να εφαρμόσουμε σε κάθε τι έμβιο πάνω σ’ αυτόν τον πλανήτη είναι άμεσα ζωτικής σημασίας. 

Για κάποιους «οικολόγους» οι ίδιοι νόμοι που η φύση όρισε και επέβαλε και για τον άνθρωπο χωρίς καμία διάκριση, αποτελούν «παράγωγο κάποιων νοσηρών, ρατσιστών, συμπλεγματικών και μισαλλόδοξων ανθρώπων»! Ας μην σπεύσει κανείς να χαρακτηρίσει όλα αυτά ως θέατρο του παραλόγου, διότι δεν είναι. Είναι η μεγαλύτερη συντονισμένη προσπάθεια στην ιστορία, με στόχο τον αφανισμό των ανθρωπίνων φυλών. Το γιατί να συμβαίνει κάτι τέτοιο και πού θα αποσκοπούσε αυτό είναι ερωτήματα που χρειάζονται χιλιάδες σελίδες για να αναλυθούν. Η πραγματικότητα όμως είναι αυτή.Η κοινωνία μας, ο πολιτισμός μας, η εξέλιξή μας, η διαμόρφωση του περιβάλλοντος που ζούμε, δεν είναι κάποια τυχαία συμβάντα, κάποιων αόριστων συγκυριών. Είναι παράγωγα των ξεχωριστών μας συνεκτικών ιδιοτήτων, είναι το μαθηματικό αποτέλεσμα του νόμου του DNA. Αρετές και ελατώματα, συμπεριφορά και ψυχοσύνθεση, είναι πραγματικότητες συγκεκριμένες που μας κληρονομήθηκαν από τους προγόνους μας και που αυτές θα ορίσουν και το μέλλον μας και το μέλλον του κόσμου. Γιατί η βιολογική βάση, το αίμα, είναι η μήτρα της δημιουργίας. Κάθε κήρυγμα αντιρατσισμού που οδηγεί στην καλλιέργεια και την αποδοχή της επιμιξίας είναι ολέθριο. Η προοδευτική απώλεια των προγονικών μας βιολογικών χαρακτηριστικών (κατά συνέπεια και ψυχικών - πνευματικών) είναι οικολογική δολοφονία του είδους μας. Είναι η δολοφονία του μέλλοντός μας. Ίσως αυτό είναι μία βάση για να προχωρήσει κανείς στην απάντηση των παραπάνω ερωτημάτων.

Σήμερα οι Ευρωπαϊκές φυλές κινδυνεύουν περισσότερο από ποτέ. Δεχόμαστε μία αλλόφυλη εισβολή με στόχο τη διάλυση της εθνικής συνοχής και στη συνέχεια την επιμιξία και την οριστική και ανεπανόρθωτη εξαφάνιση των φυλών. Παράλληλα και συντονισμένα, έχει επιβληθεί και ένα γενικότερο τεχνητό περιβάλλον διαβίωσης που δρα ως ψυχικό υπόβαθρο για την καταπίεση των φυλετικών μας δυνατοτήτων (ψυχικών και βιολογικών). Από τον κοινωνικό σχεδιασμό συνεπάγεται, καθόλου τυχαία, και η λεγόμενη υπογεννητικότητα και οι αμβλώσεις. Αλλά και η ομοφυλοφιλία που προωθείται αρρωστημένα στην Ευρωπαϊκή νεολαία ως «τρόπος ζωής». Η ομοφυλοφιλία όμως δεν είναι σίγουρα κάτι τέτοιο. Είναι ανωμαλία και παρακμή. Είναι μία ασθένεια που εξαπλώνεται, σαπίζοντας υγιή κύτταρα της κοινωνίας, ως καρκίνος. Μίας κοινωνίας, πρόωρα γερασμένης. Αναλόγως και τα ναρκωτικά που προωθούνται συντονισμένα και τείνουν μάλιστα προς νομιμοποίηση. Από τα ναρκωτικά και την ομοφυλοφιλία, πάμε και στο AIDS. Όλα έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν «αιμορραγία» στην Λευκή κοινωνία, πληγώνοντας κατευθείαν την καρδιά της, την νεολαία.Φυσικά όλα αυτά δρουν παράλληλα με την ευρύτερη γνωστή προσπάθεια απεθνικοποίησης των λαών και των κρατών (θρησκείες, παραδόσεις κλπ).Λοιπόν τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Το να διεκδικεί κανείς την φυλετική του ακεραιότητα και υγεία, το να διεκδικεί το δικαίωμα να διαφέρει, το να αισθάνεται αποστροφή ακόμη, προς κάποιον νέγρο ή μογγόλο, δεν είναι αρρωστημένες σκέψεις όπως κάποιοι λυσσοδώς προσπαθούν να μας επιβάλλουν. Είναι ένα απόλυτα φυσικό συναίσθημα που η ίδια η φύση προέβλεψε για τα πλάσματά της, για την διατήρηση της ισορροπίας της και την πρόοδο των ειδών της.

Οι Εθνικιστές οικολόγοι, εδώ και χρόνια αποτελούν το μόνο γνήσιο, ξεκάθαρο και συνειδητοποιημένο, οικολογικό κίνημα της Ελλάδος. Είναι το μόνο κίνημα της θετικής φυλετικής αντίληψης. Έχουμε την θέληση να σταματήσουμε τη φυλετική καταστροφή μας, να αντικρίσουμε τον ήλιο και να πορευθούμε προς ένα μακρινό και λαμπρό μέλλον. Διεκδικούμε το δικαίωμα των αγέννητων παιδιών μας για ένα ασφαλές τέτοιο μέλλον. Διεκδικούμε ένα κράτος που θα αγκαλιάζει με εξαιρετικά προνομιακή μεταχείριση τις πολυμελείς οικογένειες, καθώς και τις νέες μητέρες. Διεκδικούμε το δικαίωμα της νεολαίας όχι στην επιβίωση, αλλά στη ζωή και την πρόοδο μέσα σε ένα περιβάλλον φυσικό και υγιές. Διεκδικούμε μία Πατρίδα που θα αποτελείται από ανθρώπους ψυχικά δυνατούς, περήφανους και ορμητικούς, με τις δυνατότητες που αξίζουν, ώστε να κτίσουν μία κοινωνία ακμαία για τα παιδιά τους. Και η υποθήκη είναι η αξία της φυλής μας.Για μας, μεγαλύτερος Εθνικός μας πλούτος είναι ...οι Ελληνες.

Πηγή:περιοδικό Λυκώρεια